Cercles de fibra

La poma és una fruita molt lligada a la tradició que depura l'organisme i ens aporta fibra i fòsfor. Dolços o àcides, totes les seves varietats són riques en sucres, pectina, potassi i vitamina C.
La poma és una de les fruites més cultivades de la humanitat i té origen a Àsia central. Sembla que Ramsés III ia la conreava al segle XII aC i el seu discodia originió la guerra de Troia en la mitologia grega. Emblema de la curiositat humana, Eva la va agafar de l'Arbre, provocant la sortida humana del Paradís, i Issac Newton la va utilitzar per desenvolupar la llei de la Gravitació Universal. Temptació o inspiració, avui dia tambè és un símbol de les noves tecnologies. L'empresa Apple, per exemple, la va usar per donar nom al sistema operatiu MacIntosh, que fa referència a una varietat de poma anglesa.
FIBRA I FÒSFOR
Hi ha més de mil varietats de pomes al món, que comparteixen propietats antioxidants, depuratives i laxants. Aquesta fruita té molt poques calories i ofereix una considerable quantitat de fòsfor i fibra, que ajuden a controlar els nivells de colesterol. El fòsfor, a més és un gran aliat per als esforços intel · lectuals intensos, i la fibra soluble, com la pectina, ajuda a absorbeixes, les toxines i purificar el nostre organisme. La poma també aporta potassi, sodi i vitamines B i C, i pot usar-se per a l'elaboració de màscares facials que eliminin les impureses i reafirmin la pell.

Avui al  blog  i crec que amb massa temps lliure, aprofitaré per explicar-vos com fer una pissarra portàtil pels vostres fills, nebots o ...