Utilitza des de l'antiguitat com a relaxant i inductora del son, la canyella conté diversos olis essencials aromàtics i és una de les lantas més riques en antioxidants: ajuda a estabilitzar el nivell de sucre en la sang, alleugereix el pàncrees, estimula el metabolisme, i redueix la inflamació. A més, pot utilitzar-se com tònic estomacal i per combatre nàusees, vòmits i diarrees. Un recent estudi in vitro publicat al Journal of Alhzehimer Disease suggereix, així mateix, que la canyella i podróa utilitzar-se per retardes o prevenir l'Alzheimer. A l'hora de comprar-la, és interessant saber que hi ha dos tipus d'arbres de la canyella: el de Noia, de color vermellós, i el de Sri Lanka, de major qualitat i color ocre. La canyella combina molt bé amb verdures dolces com el moniato o la carbassa, millora les salses i realça les compotes de fruita. És una espècie utilitzada en les cuines tradicionals de tot l'Orient, sent el plat més elaborat la pastela marroquina.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Avui al blog i crec que amb massa temps lliure, aprofitaré per explicar-vos com fer una pissarra portàtil pels vostres fills, nebots o ...
-
Recuperar salut i benestar en pocs dies L'higienisme ens ensenya que l'origen de les malalties està en l'acumulaci...
-
Tothom que li agradi a fer de turista, no es pot perdre la visita al Parc Cultural de la Muntanya de Sal de Cardona. Les fotografies p...
-
Hello! Bon dia, Buenos días, és igual l'idioma... val, sé que llevar-se de bon matí i tenir un humor bo ( si no t'has llevat amb el ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada