Utilitza des de l'antiguitat com a relaxant i inductora del son, la canyella conté diversos olis essencials aromàtics i és una de les lantas més riques en antioxidants: ajuda a estabilitzar el nivell de sucre en la sang, alleugereix el pàncrees, estimula el metabolisme, i redueix la inflamació. A més, pot utilitzar-se com tònic estomacal i per combatre nàusees, vòmits i diarrees. Un recent estudi in vitro publicat al Journal of Alhzehimer Disease suggereix, així mateix, que la canyella i podróa utilitzar-se per retardes o prevenir l'Alzheimer. A l'hora de comprar-la, és interessant saber que hi ha dos tipus d'arbres de la canyella: el de Noia, de color vermellós, i el de Sri Lanka, de major qualitat i color ocre. La canyella combina molt bé amb verdures dolces com el moniato o la carbassa, millora les salses i realça les compotes de fruita. És una espècie utilitzada en les cuines tradicionals de tot l'Orient, sent el plat més elaborat la pastela marroquina.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Avui al blog i crec que amb massa temps lliure, aprofitaré per explicar-vos com fer una pissarra portàtil pels vostres fills, nebots o ...
-
Els vegetarians presenten un risc d'hospitalització o mort per malaltia cardíaca 32% menor que les persones que mengen ...
-
BOGERIA: Sempre va fer alguna bogeria, sana, per tenir un bon record del teu passat, sempre hi quan no et fagis mal a tu mateixa. Les perso...
-
Quan entro a la feina , tinc dos tipus d'ulleres: les meves i les dels altres persones, que en aquest cas, son els residents. Realmen...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada