La digestió necessita unes condicions determinades per produir-se adequadament, entre elles, la calor. La digestió s'assembla a una cocció; durant el procés, la temperatura del medi intern s'eleva de 37º a 39º gràcies a la sang calenta que arriba a l'estómac per facilitar la secreció, dels enzims digestius. Bolcar aigua o qualsevol altra beguda freda en aquests moment pot provocar la interrupció d'aquesta "cocció" amb conseqüències desagradables per a la salut. El millor és no beure aigua durant els àpats o, si es fa, que siguin begudes temperades: brous, tisanes o te.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Avui al blog i crec que amb massa temps lliure, aprofitaré per explicar-vos com fer una pissarra portàtil pels vostres fills, nebots o ...
-
Els vegetarians presenten un risc d'hospitalització o mort per malaltia cardíaca 32% menor que les persones que mengen ...
-
Avui al blog i crec que amb massa temps lliure, aprofitaré per explicar-vos com fer una pissarra portàtil pels vostres fills, nebots o ...
-
Quan regalem alguna cosa sigui temps, diners o energia, tambíen nosaltres sortim beneficiats. Alguns estudis havien demostrat que la gen...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada